En favorit på grillen! Riktigt goda, kladdiga revbensspjäll. Köp några olika goda barbequesås och variera revebensspjällen!
Ingredienser
BBQ Revbensspjäll
- 4 portioner
- 1-1,5 kg revbensspjäll
- 1 msk vitlökspulver
- 1 tsk nymald svartpeppar
- 2 msk salt
- 250 ml BBQ sås
Gör såhär
-
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull och täck dem med vatten. Krydda med vitlök, peppar och salt.
-
Koka upp och låt sedan puttra tills revbensspjällen blivit möra.
-
Sätt ugnen på 170°C.
-
Lägg de kokta revbensspjällen i en ugnsform och häll på BBQ såsen.
-
Täck formen med aluminiumfolie och ställ in i den förvärmda ugnen i ca 1-1,5 timme, eller tills köttets innertemperatur är 70°C.
-
Avsluta med att lägga revbensspjällen på grillen i ca 5 minuter så får de extra god smak!
Bakingbyhiba
Väldigt fint utbud av sortiment