Stekt ris

Bilden inskickad av

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta receptet!
Loading...

Stekt ris passar som tillbehör till både kött eller fisk. Du kan också äta det som en vegetarisk rätt.

  • 4 fint strimlade salladslökar
  • ½ röd finhackad spanskpeppar
  • ½ röd lök, finhackad
  • ½ röd paprika, finhackad
  • ½ gul paprika, finhackad
  • 0,5 kruka hackad koriander
  • 1,5 msk fisksås
  • 1 msk matolja
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • Saften från en lime
  • 4 Portioner jasminris kokt efter anvisningarna på paketet

Gör så här

1. Fräs paprika, rödlök och chili mjuka i olja. Blanda i ris, koriander, salladslök, limesaft och smaka av med fisksåsen.

Kommentera

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 2 =