Ingredienser
- 2 ägg
- 3 dl florsocker
- 200 gr mörk choklad
- 150 gr kokosfett
- 180 gr små barnkex eller fingerkex
Gör så här
-
Klä en avlång bakform med folie eller plastfilm.
-
Smält kokosfett och blockchoklad i en skål i mikron eller i en skål täckt med plastfilm som sätts över en kastrull med hett vatten.
-
Vispa ägg och florsocker vitt och pösigt, blanda i chokladsmeten.
-
Bred ett lager chokladsmet i botten på formen. Lägg ett lager kex ovanpå smeten.
-
Varva sedan chokladsmet och kex tills det är slut. Sista lagret ska vara chokladsmet.
-
Ställ i kylskåp minst sex timmar, servera i 1,5 cm tjocka skivor.
Valhrona kakao
Borde ha upptäckt denna kakao för länge sedan men nu är det gjort och vill fortsätta med min nya fina kakao som jag...