-
Sätt ugnen på 175º. Placera ut muffinsformar.
-
Rosta kokos i en torr stekpanna tills den får lite färg.
-
Hacka den mörka chokladen, smält den sedan i vattenbad eller mikro.
-
Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt fluffigt.
-
Blanda vetemjöl, bakpulver och salt. Rör ned blandningen i smeten.
-
Smält smör, häll i kokosmjölk och blanda i smeten.
-
Rör ned smält choklad, kakao, smakessens och de rostade kokosflingorna i smeten.
-
Placera ut muffinsformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
-
Halvera Bounty och stick ned en bit i varje muffins. Storlek beror på om du gör minimuffins eller normalstora.
-
Grädda i mitten av ugnen ca 10-12 minuter. Låt svalna.
-
Topping
-
Hacka chokladen mycket fint.
-
Sjud upp vispgrädde, honung och flingsalt och häll den över chokladen under mixning. Blanda i smör och philadelphiaost och mixa bara lite, i korta sekvenser annars är det lätt att det skär sig.
-
Bred toppingen över kakorna och strö riven kokos över.
Tårtbricka
Stabila tårtbrickor så nöjd