Pickles

Bilden inskickad av

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta receptet!
Loading...

Denna pickles passar till nästan allt men bäst till fisk av olika slag. Om du väl provat den så är du fast.

  • 50 gr blomkål i små bitar
  • 50 gr morot i tunna strimlor
  • 50 gr zucchini i tunna strimlor
  • 1 tomat urkärnad och i tunna strimlor
  • 1 rödlök i tunna strimlor
  • 0,5 röd paprika i tärningar
  • 0,5 gul paprika i tunna strimlor
  • Pickles lagen
  • 1 spansk peppar urkärnad
  • 1 tsk hel svartpeppar
  • 1 tsk brunt senapsfrö
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 1 dl risvinäger
  • 2 dl socker
  • 2 dl vatten
  • Saltlagen
  • 1 liter vatten
  • 5 msk salt

Gör så här

1. Lägg blomkål, paprika, rödlök och morot i en stor rostfri bunke. Koka upp saltlagen och slå över grönsakerna, rör om. Låt det svalna i rumstemperatur och blanda sedan ned tomat och zucchini. Låt stå och dra i en timme.

2. Blanda allt till pickleslagen och koka upp, låt den sedan svalna.

3. Sila bort saltlagen från grönsakerna och lägg ned grönsakerna i pickles lagen. Låt den sedan stå i kylskåp ett par timmar, helst över natten innan ni njuter av denna pickles.

Denna pickles passar till nästan allt men bäst till fisk av olika slag, har man väl provat den så är man fast.

Kommentera

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 5 =