Pasta med murklor

Bilden inskickad av

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta receptet!
Loading...

Murklor, chili och vitlök ger denna pasta en het och spännande smak.

  • 4 portioner kokt pasta
  • 150 gr färdig förvällda murklor finhackade
  • 2 klyftor vitlök krossade
  • 2 msk finhackad färsk basilika
  • 50 gr smör
  • 2 msk olivolja
  • 0,5-1 ringad urkärnad mediumstark chilifrukt
  • 4 st salladslökar i ringar
  • 0,5 tsk strösocker
  • salt
  • 75 gr riven parmesanost
  • nymald svartpeppar

Gör så här

1. Bryn svampen tills den börjar få färg i smör och olivolja. Tillsätt vitlök, chili, basilika, salladslök och rör om.
2. Slå sedan pastan över svampröran, blanda om och smaka av med salt, peppar och socker.
Servera på ett stort fat med den rivna parmesanosten.

Kommentera

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =