Majsplättar med chili

Bilden inskickad av

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta receptet!
Loading...

Plättar med smak av majs och chili blir en spännande maträtt när du serverar en god salsa till.

  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1 dl majsmjöl
  • 5,5 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 300 gr majskorn avsilade och finhackade
  • 1 röd paprika finhackad
  • 1 mediumstark röd chili urkärnad och finhackad
  • 1/2 tsk salt

Gör så här

Blanda äggen och 2 dl av mjölken, rör i mjölsorterna och saltet rör tills du får en slät smet.
Tillsätt resten av mjölken, majs, chili och paprika blanda om.
Stek majsplättarna som vanliga pannkakor rör om smeten mellan varje plätta. Servera med tomatsalsa eller lime och avokadosalsa.

Kommentera

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + fem =