Löjromsmousse

Bilden inskickad av

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta receptet!
Loading...

En enkel och god förrätt som imponerar på de flesta, löjromsmousse. Servera med en löksallad på kavring eller med tunnbröd.

  • 0,5 dl crème fraiche
  • 150 gr philadelphiaost
  • 50 gr löjrom
  • Rivet skal från en halv citron endast det gula

Gör så här

Vispa crème fraiche och ost till konsistensen av mjukt smör. Rör försiktigt ned löjrom och citronskal. Låt den sedan stå i kylen en halvtimme innan du lägger upp så den hinner stanna ordentligt.

Servera med en löksallad på kavring eller med tunnbröd. Man kan gärna göra snittar genom att spritsa eller kula denna mousse på små brödbitar eller så brer du ett mjukt tunnbröd och rullar ihop som du sedan skär i små runda snittar.

Kommentera

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − nio =