- Förberedelser: ca 20 minuter
- Tillagning ca: ca 4 timmear
- Klart på: ca 4,5 timmar
- 10-15 bitar
- Pâtisserie
Uppskattat näringsvärde per 100 g cheesecake
- 300 kcal
Glasstårta / Cheesecake
Ingredienser
- 200 gram Digestive-kex
- 50 gram smör, smält
- 400 gram Philadelphiaost
- 200 gram Kesella vanilj
- 1 dl florsocker
- 250 gram hallon
Gör så här:
- Krossa Digestive-kexen och blanda med det smälta smöret. Tryck ut smulblandningen i botten på en springform ca 23 cm i diameter.
- Rör ihop Philadelphia, Kesella och florsocker tills du får en slät kräm.
- Vänd försiktigt ner hela jordgubbar och hallon.
- Häll krämen över smulblandningen i springformen.
- Täck med folie och ställ in i frysen i ca 4-5 timmar.
- Ta ut kakan ur frysen en halvtimme innan servering.
Lyckas med mat tipsar!
- Byt ut jordgubbar och hallon mot dina favoritbär!
Kategorier
- Blåbär - Recept, guider och inspiration
- Chokladbollar - Recept
- Choklad - Recept
- Drinkrecept
- Efterrätt
- Efterrättspaj
- Baka med barn - enkla bakverk för barn
- Godis & Karameller - Recept
- Grillrecept
- Hemgjord glass - glass recept
- Julgodis 2024
- Kladdkaka
- Kladdmuffins
- Laga mat i lergryta
- Lyckas med Tårta
- Matbröd - baka eget bröd
- Mat och bakningstips
- Minimuffins
- Muffins Recept
- Nordic Ware recept
- Nyårsdessert - efterrätt nyår
- Ostpaj
- Pajrecept
- Pepparkakor
- Praliner
- Påskgodis
- Påskmat
- Rabarber - Recept och inspiration till somriga eft
- Recept på Julmat
- Samarbeten
- Smoothie
- Smulpaj
- Småkakor
- Tacopaj
- Tacorecept
- Tillbehör till mat
- Tårtfyllningar
- Quiz
- Baka glutenfritt - Glutenfria recept
Valhrona kakao
Borde ha upptäckt denna kakao för länge sedan men nu är det gjort och vill fortsätta med min nya fina kakao som jag...