- Förberedelser: ca 15 minuter.
- Tillagning ca: ca 20 minuter
- Klart på: 35 minuter
- 10-12 bitar
- Pâtisserie
Uppskattat näringsvärde per 100 gram glutenfri kladdkaka
- 385 kcal
Glutenfri Kladdkaka
Ingredienser
- 1 dl kokosolja
- 1 dl kokosmjöl
- 0,5 dl rårismjöl
- 0,5 dl potatismjöl
- 0,5 dl tapiokastärkelse eller maizena
- 1 dl mandelmjöl
- 1 dl lönnsirap
- 1 dl torkade tranbär
- Skalet av en apelsin
Så här gör du glutenfri kladdkaka
- Mixa alla mjölsorter tillsammans med olja och lönnsirap i en mixer.
- Tillsätt rivet apelsinskal och tranbär och kör några varv till.
- Grädda kakan i 150 grader i 20-25 min.
Lyckas med mat tipsar!
- Garnera gärna den glutenfria kladdkakan med tranbär.
Kategorier Baka glutenfritt - Glutenfria recept, Kladdkaka
Kategorier
- Blåbär - Recept, guider och inspiration
- Chokladbollar - Recept
- Choklad - Recept
- Drinkrecept
- Efterrätt
- Efterrättspaj
- Baka med barn - enkla bakverk för barn
- Godis & Karameller - Recept
- Grillrecept
- Hemgjord glass - glass recept
- Julgodis 2024
- Kladdkaka
- Kladdmuffins
- Laga mat i lergryta
- Lyckas med Tårta
- Matbröd - baka eget bröd
- Mat och bakningstips
- Minimuffins
- Muffins Recept
- Nordic Ware recept
- Nyårsdessert - efterrätt nyår
- Ostpaj
- Pajrecept
- Pepparkakor
- Praliner
- Påskgodis
- Påskmat
- Rabarber - Recept och inspiration till somriga eft
- Recept på Julmat
- Samarbeten
- Smoothie
- Smulpaj
- Småkakor
- Tacopaj
- Tacorecept
- Tillbehör till mat
- Tårtfyllningar
- Quiz
- Baka glutenfritt - Glutenfria recept
Mrs
Mycket snabb leverans av bra produkter. Jag fick bra hjälp innan köpet.