Kaka med choklad och kokos

Bilden inskickad av

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta receptet!
Loading...

God kaka med smak av choklad och kokos.

  • 120 gr vitchoklad
  • 120 gr smör
  • 1,8 dl vetemjöl
  • 100 gr florsocker
  • 2 ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 125 gr kokosflingor
  • 2 msk varmt vatten
  • 2 krm salt

Gör så här

Blanda kokosflingor och vatten. Låt stå i fem minuter, under tiden smälter du smör och choklad i vattenbad eller mikrovågsugn.
Blanda sedan ihop alla ingredienser och häll upp i en smord och bröad springform med löstagbar botten (ca 22 cm).
Grädda kakan i 200 graders ugn i 11-12 minuter, tag ut och låt den stå i kylen och stelna ett par timmar, innan ni äter kakan. Servera med syrliga bär och vaniljglass.

Kommentera

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 3 =