Tips på Smaksättning till Parfait
- Lingonsylt
- Åkerbärssylt
- Smält mörk choklad
- Nougat
- Äkta vaniljstång >>>
- Kanel
- Äppelmos
4-6 Portioner 25 minuter plus tiden i frysen
Ingredienser
- 3 äggulor
- 4-5 msk florsocker
- 2,5 dl vispgrädde
- Din smaksättning
Gör Parfaiten så här
-
Vispa äggulor med florsocker, hårt, det ska ”gå att skriva i den”.
-
Vispa grädden, tills den är lite hårdare än filmjölk i konsistens.
-
Blanda ditt smakämne i de vispade äggulorna, blanda grädden i din äggblandning.
-
Frys 5-6 timmar i lämplig form, ta ut parfaiten och låt den tina i kylskåp i ca 15 minuter innan servering.
Lyckas med mat tipsar!
- Hjortronparfait: Följ grundreceptet men blanda i 1-1,5 dl hjortronsylt kokat med syltsocker i de vispade äggulorna.
Bra produkter till parfait:
Kategorier
- Blåbär - Recept, guider och inspiration
- Chokladbollar - Recept
- Choklad - Recept
- Drinkrecept
- Efterrätt
- Efterrättspaj
- Baka med barn - enkla bakverk för barn
- Godis & Karameller - Recept
- Grillrecept
- Hemgjord glass - glass recept
- Julgodis 2024
- Kladdkaka
- Kladdmuffins
- Laga mat i lergryta
- Lyckas med Tårta
- Matbröd - baka eget bröd
- Mat och bakningstips
- Minimuffins
- Muffins Recept
- Nordic Ware recept
- Nyårsdessert - efterrätt nyår
- Ostpaj
- Pajrecept
- Pepparkakor
- Praliner
- Påskgodis
- Påskmat
- Rabarber - Recept och inspiration till somriga eft
- Recept på Julmat
- Samarbeten
- Smoothie
- Smulpaj
- Småkakor
- Tacopaj
- Tacorecept
- Tillbehör till mat
- Tårtfyllningar
- Quiz
- Baka glutenfritt - Glutenfria recept
Bakingbyhiba
Väldigt fint utbud av sortiment