• 600 gr kokt skalad potatis
  • 1 rödlök i ringar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0,5 dl balsamicovinäger
  • 0,5 dl hackad färsk basilika
  • 3 msk finskuren gräslök
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk kapris
  • 1 strimlad röd paprika
  • 1 tsk strösocker
  • 0,5 tsk Tigersås eller tabasco
  • salt
  • svartpeppar

En het potatissallad passar till grillat, både fläsk, kyckling och nötkött. Den passar även bra till fisk.

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta receptet!
Loading...Loading...

Gör så här

1. Koka upp vinäger och olivolja, tillsätt sedan lök, vitlök och paprika, låt de hela koka en minut.
2. Skiva potatisen i en serveringsskål och häll den varma vinägerblandningen över potatisen.
3: Blanda i gräslök, baslika, kapris och smaka av med tigersås, salt, peppar och socker.

Servera med stekt/grillat kött eller fisk.