-
Gör såhär
-
Sätt ugnen på 180 grader. Placera ut muffinsformar i plåtens fördjupningar.
-
Dela passionsfrukterna, gröp ur dem med en sked och fruktköttet läggs i en sil över en skål.
-
Pressa ut saften med baksidan av en sked.
-
Vispa smör och socker till en vit, pösig smet. Vispa sedan ner äggen en i taget. Tillsätt mjöl och bakpulver.
-
Rör om och sist rör du ner passionsfruktsjuicen.
-
Använd gärna en engångsspritspåse som du klippt hål i när du sedan fyller muffinsformarna med smet.
-
Grädda ca 10 minuter. Kontrollera att de är klara med en provsticka. Låt svalna.
-
Glasyr
-
Dela passionsfrukterna, gröp ur dem och pressa ut saft ur fruktköttet i en sil som du placerat över en skål.
-
Tillsätt mascarpone och florsocker. Rör om tills du har en slät smet och låt den sedan stå kallt ca 30 minuter med lock på skålen. Då blir glasyren lite tjockare.
-
Dekorera och servera!
Kund
Underbart bud älskar allt