Gubbröra i mjukt tunnbröd

Bilden inskickad av

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta receptet!
Loading...

Gubbröra, en klassiker som alltid är lika god. Till midsommar eller varför inte ta med på utflykten. Lätt att förbereda.

  • 1 burk/ 125 gram finhackad ansjovisfilé (Grebbestads)
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 dl hackad dill
  • 0,5 dl hackad gräslök
  • 4 st kokta och hackade potatis
  • 2 st hårdkokta, hackade ägg
  • 2 msk majonnäs
  • 1 krm mald svartpeppar
  • 4 skivor mjukt tunnbröd

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser i en bunke, smaka av med ansjovisspad.
2. Bred ut gubbröran på tunnbrödet och rulla ihop till rullar. Servera som förrätt eller ta med dem på picknicken.

Kommentera

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − fyra =