Grönsaker med smak av asien

Bilden inskickad av

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta receptet!
Loading...

Stekta grönsaker med en spännande smak av hoisinsås och chili.

  • 2 röda paprikor urkärnade och skurna i bitar
  • 2 gula paprikor urkärnade och skurna i bitar
  • 2 rödlökar skalade och skurna i klyftor
  • 2 st paksoy skurna längst efter i 1 cm breda strimlor (eller 300 gr salladskål)
  • 1 medium het rödchili, urkärnad och finhackad
  • 2 msk olivolja
  • 2-4 msk fisksås
  • 1 sats hoisin marinad

Gör så här

Hetta upp oljan i en mycket het stekpanna eller wok. Tillsätt paprika, rödlök och chili, låt dem fräsa ett par minuter tills de har fått lite färg. Tillsätt sedan salladen och halva satsen hoisin marinad och smaka av med fisksåsen, andra halvan sparar ni till extra sås.
Servera som tillbehör till grillat kött eller blanda dem med äggnudlar eller servera ris till så har ni en hel maträtt.

Kommentera

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + tjugo =