Grillade revbensspjäll

Bilden inskickad av

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta receptet!
Loading...

Revbensspjäll är alltid gått oavsett om du föredrar tunna eller tjocka revben. Servera gärna med coleslaw och rostade rotsaker.

  • 1,2 kg tjocka revbensspjäll
  • Mangoglace eller liknande
  • Salt

Gör så här

Dela revbenen mellan benen, lägg dem i en stor skål och salta dem ordentlig. Låt dem ligga i ca 30 minuter så att saltet drar in.
Slå sedan över en del av din glace och blanda om ordentligt.

Grilla med indirekt grillning under lock ca 45 minuter. Kontrollera med en kökstermometer, säkerhetsgränsen för fläskkött är 72 grader.

Pensla med glacen ett par gånger och vänd på revbenen efter halva tiden.
Servera med coleslaw och rostade rotsaker.

Kommentera

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fyra =