Grillad fiskburgare

Bilden inskickad av

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta receptet!
Loading...

Servera fiskburgare i ett gott hamburgerbröd eller pitabröd med coleslaw eller hamburgerdressing och grönsallad, cheddarostsås samt ringad rödlök.

  • 400gr sejfilé
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 1 ägg
  • 1 msk smör
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl grädde
  • saften från en halv lime
  • 1 urkärnad och finhackad spanskpeppar
  • 1 tsk salt

Gör så här

1. Fräs löken i smöret och låt den svalna. Blanda grädde, ströbröd, limesaft, chili, ägg och salt i en skål och låt det svälla i 5 minuter.
2. Skär fisken i små bitar och kör den 15 sekunder i en matberedare.
3. Slå brödblandningen över fisken och kör det hela 10 sekunder till.
4. Forma till fyra stora ”hamburgare” och grilla med direktverkande grillning under lock 3-4 minuter på vardera sida.

Servera i ett gott hamburgerbröd eller pitabröd med coleslaw eller hamburgerdressing och grönsallad, cheddarostsås samt ringad rödlök.

Kommentera

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 18 =