Gravad lax med parmesanost

Bilden inskickad av

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta receptet!
Loading...

En förrätt med många smaker, gravad lax, parmesan ost och soltorkade tomater.

  • 300 gr gravad lax i tunna skivor
  • 50 gr parmesanost i tunna skivor
  • 2 msk hackade soltorkade tomater
  • 0,5 dl ringad salladslök
  • 1 citron i fyra klyftor
  • 2 skivor mjukt tunnbröd
  • dill till garnering

Gör så här

1. Skär tunnbrödet i åtta trekanter. Stansa två hål i varje tunnbrödsbit och torka dem i ugnen på svag värme tills de är hårda.
2. Lägg de tunna skivorna av gravad lax på tallriken. Strö över salladslök, ost och soltorkade tomater. Lägg sedan citron klyftan och dillkvisten mitt på tallriken och arrangera upp tunnbrödet som på bilden.

Kommentera

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 14 =