Dip till frukt

Bilden inskickad av

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta receptet!
Loading...

Denna dessert måste provas, den är snabb och enkel att göra och går att förbereda lång innan gästerna kommer.

  • 16 dumlekola
  • 0,6 dl vatten
  • 200gr philadelphiaost
  • 1,2 dl mörkt muscovadosocker
  • 600 gr syrlig frukt

Gör så här

1. Koka upp vatten och lägg ned dumlekolorna, rör om tills kolan smält (får ej koka). Kyl sedan ned till rumstemperatur.
2. Vispa osten och sockret i en minut, blanda i den avsvalnade kolasåsen.

Servera med några olika sorters syrlig frukt, äpplen, päron, ananas, kiwi eller varför inte jordgubbar som du skär i lämpliga dipbitar.

Denna dessert måste provas, den är snabb och enkel att göra och går att förbereda lång innan gästerna kommer.

Kommentera

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − sju =