-
Philadelphia-topping:
-
1. Vispa philadelphia och socker till en fluffig smet.
-
2. Tillsätt mosad banan, ägg och vaniljextrakt och blanda ihop allt.
-
3. Rör i chokladknapparna och ställ åt sidan.
-
Chokladsmet:
-
1. Sikta mjöl, kakao, bikarbonat och salt i en bunke, och blanda i socker.
-
2. Tillsätt mosad banan, olja, vaniljextrakt och mjölk och vispa tills allt är blandat. Smeten blir ganska tjock och kletig.
-
3. Sätt ugnen på 175 grader.
-
4. Placera minimuffinsformar i en minimuffinsplåt.
-
5. Fyll formarna ungefär till hälften med chokladsmeten.
-
6. Lägg på ett lager philadelphia-topping.
-
7. Grädda i ca 20 minuter.
- Se även vårt enkla recept på hembakade Chokladmuffins >>>
Mrs
Mycket snabb leverans av bra produkter. Jag fick bra hjälp innan köpet.