Bönsallad

Bilden inskickad av

1 Stärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 1Röster medel: 4,00 av 5
Loading...

Serveras varm eller kall som sallad eller som tillbehör till varmrätter, passar utmärkt till lamm

  • 200 gr haricots verts, förkokta
  • 200 gr vaxbönor, förkokta
  • 100 gr kikärtor, förkokta
  • 2 klyftor vitlök, hackade
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk finhackad färsk rosmarin
  • Salt och nymald svartpeppar

Blanda ihop allt i en rostfri skål, smaka av med salt och peppar. Serveras varm eller kall som sallad eller som tillbehör till varmrätter, passar utmärkt till lamm.

Kommentera

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 3 =